Een bestelling plaatsen voor een of meerdere modules

• Ga naar E-modules bovenin het menu

• Kies de e-learning module(s) die u wilt aanschaffen en klik op In winkelwagen

• In het volgende scherm kunt u + en - aangeven hoeveel modules u wilt aanschaffen. Ga vervolgens naar Verder met betalen

• Het volgende scherm verschijnt. Klik hier op Heb je nog geen account?

• Het is nu de bedoeling dat u een account aanmaakt. Vul het e-mailadres in waarmee u de bestelling wilt plaatsen (let op: dit kan niet hetzelfde e-mailadres zijn als een e-mailadres waarmee u of iemand anders een e-learning module wil gaan volgen. Dit e-mailadres is dus een besteladres. Dit staat ook uitgelegd als u kiest voor de
    optie Bedrijf zoals op onderstaande afbeelding te zien is. Kies bij de optie Persoon/Bedrijf voor Bedrijf:

• U krijgt nu een e-mail ter bevestiging. Controleer uw e-mail om uw account te activeren.
    Maak een wachtwoord aan en klik op Bevestigen:

• Vul uw gegevens in op het bestelformulier (vul hier weer hetzelfde e-mailadres in) en klik op Volgende.

• De gegevens juist ingevuld? Klik op de knop Bevestig. En daarna rechts onderin op Betaal nu

• U komt nu in het betaalscherm waar u de juiste bank kunt kiezen. De betaling wordt mogelijk gemaakt door Mollie.

• De betaling verricht u dan ook aan Stichting Mollie Payments inzake Eschool B.V.

• Als de betaling is afgerond, komt u in uw Portaal.

Onder de knop Beschikbaar links in beeld staan alle aangekochte cursussen.
    Deze kunt u vanuit hier doorsturen naar de medewerkers. Hoe u dit doet, is beschreven bij punt 2 hieronder.