Liever geen aankoop via de webshop

• Wilt u liever geen gebruik maken van aankopen via de webshop? Dan kunt u een e-mail sturen naar helpdesk@e-schoolkinderopvang.nl. U ontvangt dan een bestand van ons waar u de gegevens van de deelnemers in kunt vullen; een zogeheten csv bestand. Vanaf 25 deelnemers melden we deelnemers gratis voor u aan. Bij een aanvraag met minder dan 25 deelnemers brengen we € 25,- per import in rekening.

• Nadat de deelnemers door ons met behulp van het csv bestand in het systeem gezet zijn, krijgen de deelnemers een uitnodiging om deel te nemen aan een module. Het is ook mogelijk om een aantal modules in het bedrijfsportaal klaar te zetten die u zelf doorstuurt naar de deelnemers.