Navigeren door de cursus

Klik op ‘1. De ontwikkeling van baby’s’ (=Hoofdstuk 1 van de cursus). Hierdoor ‘ontvouwt’ zich Hoofdstuk 1, d.w.z. je krijgt nu de onderdelen van Hoofdstuk 1 te zien in de linker navigatiebalk (zie plaatje hieronder): 1.2 Ontdekkingstocht, etc.
Het is de bedoeling dat je alle onderdelen doorloopt (erop klikken) en de informatie leest en vragen die je krijgt beantwoordt.
Door nogmaals op de (donker-grijze) hoofdstuk-knop te klikken, vouw je Hoofdstuk 1 weer dicht.
Ga daarna verder met Hoofdstuk 2, etc. tot je alle hoofdstukken van de cursus gedaan hebt.
Je kunt tussentijds stoppen en op een later tijdstip weer met de cursus verdergaan. Het programma houdt bij waar je gebleven was.