Uitleg menu en startpagina

• Hiernaast zie je het scherm dat je na inloggen ziet. Je staat dan op ‘Mijn startpagina’.

• De blauwe balk links is een menubalk die verwijst naar de onderdelen van de leeromgeving: Mijn startpaginaSite startpaginaKalenderPrivébestanden en Mijn cursussen.

• Als je op Mijn startpagina geklikt hebt zie je de cursussen (e-learning modules) staan waarvoor je je hebt aangemeld. Door op de blauwe knop met ‘Openen’ te klikken ga je naar de module toe en kun je de cursus starten.

• Wanneer je op Site startpagina klikt, zie je alle cursussen van E-schoolkinderopvang waarvoor je je kunt aanmelden. (Indien je geen abonnement hebt, zijn hier kosten aan verbonden).

• Onder Privébestanden kun je bestanden uploaden uit de bibliotheek van de e-learning en/of de functie Wikimedia. Je kunt ze hier opslaan om later nog eens te bekijken.

• Als je op Site startpagina klikt, zie je het scherm zoals hieronder.

• Hier zie je alle beschikbare cursussen (modules) waarvoor je je kunt aanmelden – scrol naar beneden om ze allemaal te zien.

• De Literatuur module (‘Literatuurlijst - algemeen’) zie je links boven bij de beschikbare cursussen. Deze speciale module bevat de literatuur die voor alle leermodules van belang is. Je kunt er uitgebreid naslagwerk vinden voor verdieping, nuttige documenten en inspirerende voorbeelden, geordend per onderwerp. Als je een of meer e-learning modules hebt gekocht, krijg je ook toegang tot deze Literatuur module.

• Zoals je ziet is deze Handleiding ook te vinden in de Welkom-balk, boven de ‘Beschikbare cursussen’.