Ik heb een e-learning module ontvangen via mijn werk

Odoo afbeelding en tekstblok

Stap 1

Je hebt een cursus uitnodiging ontvangen.

• Je hebt van je werkgever een cursusuitnodiging gekregen via de mail. In deze uitnodigingsmail zit een link waarmee je kunt gaan starten.

• Let op: soms duurt het even voordat je de uitnodigingsmail krijgt als je werkgever je uitnodigt. Heb je na het uitnodigen helemaal geen mail ontvangen?
    Check even of de mail in je spambox terecht is gekomen. Anders kun je ook gaan naar:
    www.e-schoolkinderopvang.nl/web/login.

Gebruik Google chrome als browser

• Het is de bedoeling dat je een account aanmaakt. Klik op www.e-schoolkinderopvang.nl/web/login op de knop Aanmelden/Login. Het volgende scherm verschijnt: Klik op: heb je nog geen account?

• Je kunt in het scherm wat verschijnt je gegevens invullen. Kies bij de optie Persoon/Bedrijf voor Persoon en klik op Aanmelden. Belangrijk is dat je je eigen naam invult. Deze gegevens worden ook gebruikt voor het certificaat.

• Je krijgt nu een e-mail ter bevestiging. Controleer je e-mail om je account te activeren.
    Maak op www.e-schoolkinderopvang.nl/web/login een wachtwoord aan en klik op Bevestigen.

Stap 2

• Na inloggen met je wachtwoord kom je in je portaal.

• Klik links in beeld op Uitnodigingen. Je ziet hier je cursus klaar staan. Klik rechts naast de cursus op de knop: Accepteer & meld aan. Onder de knop Aangemeld kun je vervolgens doorklikken naar je cursus en gaan starten.

• Je komt dan in het volgende scherm. Klik op Openen onder je cursus om te beginnen.