Ik heb een onbeperkt leren abonnement ontvangen

Je hebt een cursus uitnodiging ontvangen voor een onbeperkt leren abonnement.

Dan heb je 17 modules die je kunt volgen. Om je hiervoor aan te melden maak je eerst een account aan op www.e-schoolkinderopvang.nl.

Na het aanmelden bij de cursussen (Accepteer & meld aan) op Aangemeld klikt dan kun je doorklikken naar alle cursussen. Je komt dan in het volgende scherm.

Klik op de blauwe knop om met een bepaalde cursus te beginnen.