Het uitvoeren van de praktijkopdrachten

De zes praktijkopdrachten kun je downloaden op je computer of laptop. Voor individuele bestellingen geldt: deze voer je binnen een half jaar uit op je werkplek. De module is acht maanden geldig. Voor deelnemers met een organisatie abonnement is dit een jaar. Je mag met een collega samenwerken aan de opdrachten, maar het uploaden doet iedereen in de eigen module. Voordat je de opdrachten in je e-learning module instuurt, moet deze voorzien 

zijn van een handtekening van de leidinggevende (of pedagogisch coach). Ook vult de leidinggevende of pedagogisch coach de beoordelingsformulieren in. Deze vind je in de praktijkopdrachten zelf. Op het moment dat jij je opdrachten in je module hebt geüpload, krijgt E-schoolkinderopvang daar een melding van. Ben je gastouder? Dan geld hetzelfde maar worden de opdrachten ondertekend door een bemiddelingsmedewerker. 

Heb je geen printer? Dan kun je de praktijkopdrachten downloaden op je computer of laptop en de opdrachten openen met 
Acrobat Reader en de opdrachten digitaal invullen en ondertekenen. Zie voor de uitgebreide handleiding onder Digitaal invullen en ondertekenen van de praktijkopdrachten.

Een pedagoog van E-schoolkinderopvang zal de opdrachten na insturen nakijken. Dit gebeurt digitaal. Nadat de opdrachten door ons zijn beoordeeld en het is een voldoende, dan komt het certificaat beschikbaar in je module. Je krijgt bericht over je beoordeling.