Digitaal invullen en ondertekenen van de praktijkopdrachten

Heb je geen printer? Dan kun je de praktijkopdrachten downloaden op je computer of laptop en de opdrachten openen met Acrobat Reader  en de opdrachten digitaal invullen en ondertekenen.

1. Ga naar https://get.adobe.com/nl/reader/ en klik op Nu installeren.

2. Wanneer de app is geïnstalleerd, kan je de pdf openen. Dit doe je door de pdf te downloaden vanuit de cursus. Als de pdf is gedownload, klik je met de rechtermuisknop op de bestandsnaam. Er komen dan een aantal opties tevoorschijn, je kiest dan voor Openen met. Er komen nu een aantal programma’s die je kunt gebruiken, maar hier klik je op Adobe Acrobat Reader DC.

3. Aan de rechterkant van het programma zie je een veld. Scroll helemaal naar beneden en klik op Invullen en ondertekenen (zie afbeelding hieronder).

4. Nu kan je de pdf digitaal invullen en als deze helemaal is ingevuld, sla je de pdf op op je computer en daarna kan je hem uploaden in de cursus.