Het insturen van praktijkopdrachten

Zie onderstaande afbeeldingen en uitleg hoe je de opdrachten moet insturen:

• Het uploaden van je praktijkopdrachten doe je in de cursus waarvoor je bent aangemeld.

• Klik in de cursus op Praktijkopdrachten en daarna links in beeld op Praktijkopdrachten kinderopvang en gastouders.

• Je kunt nu de praktijkopdrachten downloaden en uitprinten.

• Als je klaar bent, dan kun je ze ook hier weer uploaden; voordat je ze upload moeten deze ondertekend zijn door je  leidinggevende of pedagogisch coach

• Alle vragen van de zes praktijkopdrachten dienen gemaakt te zijn. Wanneer er vragen niet gemaakt zijn wordt de gehele praktijkopdracht als onvoldoende beoordeeld.

• Wanneer opdrachten onvoldoende zijn beoordeeld staat bij de feedback welke aanvulling je dient te doen. De feedback staat onder praktijkopdrachten per opdracht (indien deze gegeven is - status ingestuurde opdracht).

• Meerdere pdf-pagina's samenvoegen kun je doen door gebruiken te maken van het programma small pdf: https://smallpdf.com/nl/pdf-samenvoegen.

• Het logboek heb je nodig om het reflectieverslag en de eindopdracht te kunnen maken. Laad je logboek online op bij de betreffende praktijkopdracht.

Stap 1: ga naar praktijkopdrachten

Stap 2: klik op Praktijkopdrachten kinderopvang en gastouders

Stap 3: klik op inleveren praktijkopdracht met het juiste nummer:

Stap 4: klik onderaan de pagina op Inzending toevoegen:

Afronding:
             Kies je bestand, geef het een naam (bijv. praktijkopdracht 1)
             Klik op: upload dit bestand. Je opdracht is nu ingestuurd voor beoordeling.
             Wil je je inzending wijzigen? Dan klik je op Bewerk inzending