Veelgestelde vragen 


Heb je vragen over bestellen of inloggen?

Vragen over de praktijkopdrachten - module Baby's in de kinderopvang

Het kan voorkomen dat een praktijkopdracht nog verder uitgewerkt moet worden en er een aanvulling nodig is om het certificaat te behalen. Het nieuwe in te leveren bestand kun je uploaden bij de reeds ingeleverde opdracht. De beoordelaar ziet dan bij Ingestuurde bestanden de aanvulling staan.


Vragen over de cursus en de toets

In praktijkopdracht 2, 4 en 6 wordt gevraagd om een logboek bij te houden. Hou een logboek voor een periode van minimaal 2 weken bij waarin je elke dag noteert hoe de voortgang van deze opdracht verloopt. Je noteert: welke interactievaardigheid die dag voor jou centraal staat. Hoe ga je hiermee aan de slag? Het logboek lever je online in bij de desbetreffende opdracht, samen met de bijbehorende praktijkopdracht als pdf bestand.


Algemene vragen over je pc 

Heb je ondersteuning nodig bij je aanschaf of het gebruiken van de e-learning module(s) of heb je andere vragen?
Neem dan contact op met onze helpdesk. We helpen je graag zo snel mogelijk verder, het liefst met een volledige oplossing in onze eerste reactie. 
Daarvoor moeten we soms iets uitzoeken. Ons streven is dat je op werkdagen binnen 48 uur een reactie hebt.

Mail ons via: helpdesk@e-schoolkinderopvang.nl. Noteer in je e-mail duidelijk het probleem/de vraag, het e-mailadres waarmee je inlogt en de cursusnaam/cursusnamen.