Veelgestelde vragen 


Heb je vragen over bestellen of inloggen?

Vragen over praktijkopdrachten

Nee, in principe vul je de opdrachten digitaal in. Hiervoor open je de opdrachten met het gratis PDF-programma Adobe Acrobat. Dan kan je ze digitaal invullen, opslaan en uploaden in de e-learning. In de cursus staat er bij het hoofdstuk praktijkopdrachten een uitgebreide beschrijving (Handleiding digitaal PDF invullen) hoe je ze digitaal kunt invullen.

Lukt dit niet? Dan kun je de opdrachten handmatig invullen en scannen. Zorg ervoor dat je de 6 praktijkopdrachten allemaal apart en op de juiste plek upload. Voor meer toelichting Klik hier voor de handleiding.

Via deze link kun je van meerdere pagina's 1 pdf-bestand maken (het programma 'small pdf'). Als je praktijkopdracht veel pagina's bevat, kun je die hier samenvoegen. 
Alle vragen van de zes praktijkopdrachten dienen gemaakt te zijn. Wanneer er vragen niet gemaakt zijn of als er geen handtekening van leidinggevende / pedagogisch coach is toegevoegd, wordt de gehele praktijkopdracht als onvoldoende beoordeeld.


Vragen over de cursus en de toets

Het logboek waarover gesproken wordt in je e-learning module houd je voor jezelf bij. De vorm die je wilt gebruiken staat vrij. Hierin schrijf je jouw ervaringen, je gedachten en leermomenten/leerdoelen op. Je hoeft het logboek niet online te uploaden, wel raden we je aan het verslag te bewaren voor het geval iemand van E-schoolkinderopvang het logboek nog wil inzien. 


Algemene vragen over je pc 
Contact met E-schoolkinderopvang.nl